Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Persoonlijk Begeleider Graafschap Hornelaan

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Je houdt van diversiteit, van nature ben je een actief persoon en je draagt een ander graag een warm hart toe. Klinkt dat bekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PSW Wonen is voor gemiddeld 24 – 30 uur per week voor de Graafschap van Hornelaan in Weert op zoek naar een:

Persoonlijk begeleider

Wat ga je doen?

Je werkt vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’. Jouw verantwoordelijkheid is groot, maar je staat er niet alleen voor. Met collega’s en ouders/ verwanten zorg je ervoor dat de cliënten richting en inhoud aan hun eigen leven kunnen geven.

Jij zorgt voor de ontwikkeling en/of het behoud van vaardigheden en zelfstandigheid.

Je helpt de bewoners op weg naar meer eigen regie over hun leven en maakt participatie in de lokale samenleving mogelijk.

Je kunt snel schakelen, speelt in op de individuele zorgbehoefte en voert ondersteunende en cliëntgerichte werkzaamheden uit.

Naast de dagelijkse begeleiding en persoonlijke verzorging coördineer je als persoonlijk begeleider de zorg van een aantal cliënten en maak je een passend ondersteuningsplan.

Benieuwd hoe medewerkers van PSW deze functies ervaren? Lees dan hier het interview met Inge Streng-Jorissen (persoonlijk begeleider) of lees hier de ervaringsverhalen van Loes Korsten (persoonlijk begeleider) en Sonja Elbers (begeleider).

De locatie

Het woonbegeleidingscentrum aan de Graafschap Hornelaan in Weert biedt begeleiding aan vier groepen van 7 cliënten met een licht of matige verstandelijke handicap. De leeftijden liggen tussen de 23 en 83 jaar en bij enkele cliënten is er sprake van bijkomende psychiatrische problematiek. De zorgvragen zijn van uiteenlopende aard: stukje verzorging maar ook aansturing om de zelfstandigheid te vergroten/behouden. Ze zijn allemaal op zoek naar huislijke gezelligheid maar gaan er ook graag op uit.

Wat hebben we te bieden?

 • Een mooie werkplek
 • Een vast contract.
 • Een informele werksfeer en fijne collega’s.
 • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
 • Je kunt een beroep doen op de gedragsdeskundige.
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een relevante agogische opleiding afgerond op minimaal niveau 4.
 • Haal jij binnen nu en een half jaar jouw diploma maatschappelijke zorg niveau 4 of vergelijkbaar? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
 • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.
 • Ben jij woonachtig in België en beschik je over één van de volgende diploma’s TSO: Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Wil je eerst meer info over wat werken in Nederland voor jouw persoonlijke situatie betekent? Kijk dan eens hier.
Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact met teamleider Saskia Vorselen . Saskia is te bereiken op telefoonnummer 06 – 53 98 36 64 of s.vorselen@psw.nl

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in behorende bij deze vacature.

We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden.