Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Pedagogisch Medewerker

Werkgever:Hoera Kindercentra
Plaats:Weert

Werken bij een professionele, dynamische organisatie, waar je écht van betekenis kunt zijn voor kinderen, ouders en collega's.

Wordt deze baan jouw hoeramomentje? Dat moment waarop je hart een sprongetje maakt?! Bij Hoera in Weert en Nederweert zoeken we nieuwe collega’s voor verschillende locaties en groepen. In Weert hebben wij locaties in de wijken Leuken en Laar. In Nederweert zijn onze locaties in de Bongerd, Budschop en de Kerneel. Overal zijn er groepen voor zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.

In de dagopvang ben je als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en ontwikkeling van kinderen in je groep. In een baby-dreumesgroep zijn dit kinderen van 0-2 jaar, in een peutergroep kinderen van 2-4 jaar en in een verticale groep zijn het kinderen van 0-4 jaar.

We werken met de uitgangspunten van ‘Hart voor baby’s’ voor de jongste groep kinderen. Hierbij vormen hechting, een rustige omgeving en pedagogisch partnerschap met ouders de basis. Voor de peuters werken we met het VVE-programma 'Uk & Puk'. Aan de hand van thema's is er veel aandacht voor de brede ontwikkeling van kinderen, denk aan de taalontwikkeling, motoriek, rekenvoorbereiding, en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Als pedagogisch medewerker in de BSO werk je met kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar, vóór schooltijd, na schooltijd, tijdens vakanties en met schoolvrije dagen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van de kinderen en je volgt en ondersteunt hun ontwikkeling. Je weet goed aan te sluiten bij hun interesses, belevingswereld en behoeftes. Ook kun je ze met leuke, passende en gevarieerde activiteiten stimuleren om hun talenten te ontdekken en je geeft kinderen zo de kans zich breed te ontwikkelen.

Daarnaast onderhoud je contacten met de ouders en zorg je voor een goede afstemming met collega's en voor het organiseren van de werkzaamheden op de groep. Je werkt vanuit de visie en de werkwijze van Hoera en bent een ambassadeur voor de organisatie. Je zorgt ervoor dat kinderen, ouders en collega’s elke dag met vertrouwen en plezier naar Hoera komen.

Krijg jij energie als je dit leest?

Dan wordt dit voor jou misschien een hoera- momentje om te koesteren! Heb jij een diploma dat voldoet voor het werken in de BSO? We maken graag kennis met jou! Welke hoeramomentjes bieden wij?

  • Werken in een organisatie met een open en positieve sfeer
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen (scholing) (o.a. speciale scholing voor het teamwerk in de BSO)
  • Werken op moderne, gezellig ingerichte locaties
  • Werken voor een kwaliteitsmerk in de kinderopvang
  • Werken vanuit visie op de ontwikkeling van kinderen, ondersteund door mooie methodes
  • Fijne, professionele collega’s om hoeramomentjes mee te vieren
  • Inschaling volgens cao kinderopvang
  • Uren in overleg
  • Startdatum in overleg.

Word jij blij van deze vacature of wil je meer weten? Reageer dan met een CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton op onze website.

Wil je eerst méér weten over de mogelijkheden? Bezoek onze website of neem contact op met Sandra Leijssen, Regiomanager Hoera, T: 06 – 17500637