Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: (Ondersteunend) Begeleider Maaslandlaan

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen een mooie zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking? Kijk jij graag naar de wensen en behoeften van elke individuele cliënt? Wil jij je steentje graag bijdragen aan een zinvolle dagbesteding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen PSW wonen zijn wij voor 24-32uur per week op zoek naar een:

(ondersteunend) begeleider voor WBC Maaslandlaan in Weert.

Wat ga je doen?

In deze functie begeleidt je de 7-8 cliënten van de betreffende woongroep en speel je in op hun uiteenlopende begeleidingsvragen. Als (ondersteunend) begeleider voer je ondersteunende, begeleidende en vaak ook verzorgende cliëntgerichte werkzaamheden uit. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis. Zo blijft de zorg persoonlijk en toegankelijk.

Doordeweeks bezoeken alle cliënten een vorm van dagbesteding. Wanneer de cliënten ’s middags weer thuiskomen, sta jij klaar om ze te ontvangen en biedt ze de begeleiding waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Zo is elke dag anders!

De locatie

Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan te Weert is een mooie en relatief nieuwe woonlocatie met in totaal 21 bewoners, verdeeld over 3 woningen. Overdag gaan zij naar de dagbesteding.

Binnen groep 3 van WBC Maaslandlaan wonen 7 mensen met een ernstig meervoudige beperking in de leeftijd van 20 tot 57 jaar. Het is een dynamische groep cliënten, met diverse vormen van interactie. De non-verbale communicatie speelt een grote rol in de zorg bij deze groep cliënten. Daarnaast wordt het individueel belang van iedere cliënt voorop gesteld. Er is veel fysieke zorg nodig en daar is ook de tijd voor. De locatie is uitgerust met alle moderne middelen om het werk op een prettige manier, met een zo minimale belasting te kunnen doen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een vast contract
 • Een informele werksfeer, werken binnen een team met vooruitstrevende collega’s.
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je krijgt inzicht en de regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leerportaal" en e-learning via GoodHabitz
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband
 • Een eindejaarsuitkering

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt kennis, ervaring en affiniteit met mensen met de doelgroep EMB, LVB+, autisme en psychiatrische problematieken.
 • Je beschikt over een relevante pedagogische opleiding op minimaal niveau 3 of 4 (Achtergrond als verzorgende IG / verpleegkunde kan ook passend zijn)
 • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen
 • Je bent een duizendpoot en kunt inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen.
 • Je kunt zelfstandig vormgeven aan activiteiten binnen de dagbesteding en bent creatief in het bedenken van nieuwe activiteiten.
 • Ben jij woonachtig in België en beschik je over één van de volgende diploma’s TSO: Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Wil je eerst meer info over wat werken in Nederland voor jouw persoonlijke situatie betekent? Kijk dan eens hier.
Informatie/solliciteren:

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij? Danielle Driessen, via 06-83 70 71 78 of via d.driessen@psw.nl of bij Yvette van den Boomen via 06-51338700 of via y.vandenboomen@psw.nl

Nadat je gesolliciteerd hebt zul je spoedig een telefoontje ontvangen om samen een sollicitatiegesprek in te plannen.

We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden.