Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Boormeester

Werkgever:Voorbij Funderingstechniek B.V.
Plaats:Nederweert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boormeester

Over de functie

Voor de functie Boormeester ben je werkzaam op de projecten van Voorbij Funderingstechniek. Voorbij Funderingstechniek is landelijk georiënteerd qua projecten en heeft twee vestigingen in Amsterdam en Nederweert.Wij zijn op zoek naar een boormeester die ons team in Nederweert komt versterken, wil jij meewerken aan uitdagende projecten door heel Nederland? Solliciteer dan nu!Als boormeester ben je samen met je ploeg verantwoordelijk voor het boren van groutankers en groutpalen met ankerboorstellingen. Je bent als Boormeester verantwoordelijk voor het aansturen van de boorploeg. Samen zetten jullie de schouders eronder om het vakmanschap, veiligheid en kwaliteit terug te laten komen in onze projecten.Maak jij graag deel uit van een ervaren ploeg waar samenwerken en kwaliteit voorop staat en hou je van een grapje op zijn tijd? Dan is de functie boormeester iets voor jou!

Waar kom je te werken?

Werken bij Voorbij Funderingstechniek draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen bij de kranen. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing en dan helpt het natuurlijk dat we een scala aan innovatieve technieken beheersen en voorzien zijn van het beste materieel. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren. Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten door het hele land. De kranen zijn onze handen en voeten. Dus daar zijn we zuinig op. Net zoals op elkaar. Wij innoveren. Wij verduurzamen. Wij denken mee in de ontwerpfase. En pakken door tijdens de uitvoering.Dit doen wij vanuit de vestigingen in Amsterdam en Nederweert maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.Een greep uit onze uitdagende projecten: de A13 – A16 (de Groeneboog), de nieuwe Plantage, Theemswegtracé, de RijnlandRoute en de Sluis in Eefde. Aangezien we slecht bereikbaar zijn met het OV, is het van belang dat je in bezit bent van een rijbewijs B.

Ervaring

Jij bent een boormeester met:

  •    Vmbo werk/denkniveau
  •  Affiniteit met machines en funderingstechniek
  •  TCVC – funderingsmachines klein (of bereid om dit certificaat te behalen)
  •  VCA certificaat vereist (of bereid om dit certificaat te behalen)
  •  Bezit rijbewijs
  •  Pré: beheersen Duitse taal

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, een aantrekkelijke pensioenregeling.Als je bij Voorbij Funderingstechniek komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van stichting studiefonds TBi Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.Daarnaast biedt Voorbij Funderingstechniek je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Voorbij Funderingstechniek, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.Lees meer over werken bij Voorbij Funderingstechniek of de ervaringen van onze collega's!

Interesse?

Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes?!Solliciteer dan via de button. Voor vragen kan je contact op nemen met onze HR-adviseur: Franka Braakman via f.braakman@tbi.nlMet veel enthousiasme zien wij je sollicitatie tegemoet!Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.