Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider (nieuwbouw)

Werkgever:VB Groep
Plaats:Kelpen-Oler

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als werkvoorbereider (32-40 uur) binnen Van Heur Bouw & Onderhoud ben jij de spil van het projectteam die ieder project tot in de puntjes voorbereidt.

  • Verantwoordelijkheid over diverse projecten – nieuwbouw (woning én utiliteit)
  • 43 vrije dagen o.b.v. fulltime - wij hechten waarde aan jouw werk-privé balans
  • Ontwikkelmogelijkheden – ruimte voor jouw kwaliteiten met onze interne VB Academy
  • Hecht team en fijne sfeer - voel je direct thuis met een gezellige introductie
  • Korting op jouw sportabonnement - ter compensatie van de borrels en het gebak

Hoe ziet je werkdag eruit?

Tussen 08.00 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op de bouwplaats van je nieuwbouwwoningproject. Om tot de juiste maatvoering te komen voor de prefab galerij heb je al veel gecommuniceerd met de fabrikant en de uitvoerder. Eén kleine fout kan namelijk al cruciaal zijn. Je loopt samen met de uitvoerder een rondje over de bouwplaats om alles wat je in theorie hebt bedacht te zien in de praktijk. Terug op kantoor initieer je een BIM-werkbespreking over je nieuwbouwproject van een school. Hiervoor nodig je de projectleider, architect, constructeur en installateur uit om te bespreken waar eventuele knelpunten zitten en geeft hierbij aan hoe een en ander opgelost kan worden. Na dit overleg ga je een eerste opzet maken van diverse offertes zodat je deze samen met de projectleider kan inkopen. Voor je project van 70 woningen heb je van meerdere partijen tekeningen ontvangen van o.a. kozijnen en balkons. Via BIM en Solibri kijk je of alles passend is en breng je de tekeningen tot één geheel. Door jouw bouwkundige kennis constateer je afwijkingen en geef je correcties door aan de fabrikant. Om 12.30 uur heb je pauze en stemt met je collega’s af of jullie een rondje gaan wandelen of in de kantine lunchen. Na de pauze stel je een Veiligheid & Gezondheidsplan (V&G) op en maak je een werkvoorbereidersplanning voor een van je projecten. Ook bestel je materialen voor het appartementenproject om te zorgen dat deze op tijd in productie zijn en geleverd worden op de bouwplaats. Via de wooncoach heb je doorgekregen dat de bewoners van kavel A willen afwijken van het prototype woning. Ze willen de keuken op een andere plek. Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om te sparren met o.a. de installateur en de constructeur. Je doel is om een antwoord te krijgen op de volgende vragen: is het haalbaar en wat zijn de kosten? Hierna heb je een inkoopgesprek met de projectleider waarvoor je al eerder een prijsspiegel hebt gemaakt. Gezamenlijk voer je dit gesprek en de volgende dag werk je het gevoerde gesprek uit in een inkooprapportage. De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je kijkt met een tevreden gevoel terug op de werkdag van vandaag. Bekijk hier onze interessante projecten.

Wie zijn wij?

Binnen onze organisatie heerst een informele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Op je eerste werkdag word je warm ontvangen en ontmoet je de andere nieuwe collega’s tijdens een informatieve, gezellige introductiebijeenkomst. Voor je eerste werkdag krijg je al te horen hoe jouw eerste dagen binnen ons team eruitzien. Nog iets waar we waarde aan hechten – jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben we intern de VB Academy opgericht. Binnen onze organisatie worden successen gevierd, vaak met een traktatie. Om ervoor te zorgen dat er ook na werktijd wat leuks te beleven valt, zijn wij altijd in voor een feestje. Denk daarbij aan de zomerborrel, Sinterklaas, Nieuwjaar en andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Wie ben jij?

De werkvoorbereider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding
  • VCA of bereid deze te behalen
  • Minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider in de woning- en utiliteitsbouw
  • Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: gedreven, analytisch en flexibel.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij geloven in langdurige samenwerkingen en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

  • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
  • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling
  • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuimdagen)
  • Vers fruit op kantoor
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering inclusief korting op eventuele aanvullende verzekeringen
  • Korting op jouw sportabonnement én een aantrekkelijke leasefietsregeling bij een vaste aanstelling
Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer rechtstreeks via de button. Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Roy Nicolaye (bedrijfsleider): 06 - 83 60 06 49 / rnicolaye@vanheurkelpen.nl Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O adviseur) via 06 – 30 28 31 94 (appen mag ook) / ih@vbgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.