Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Uitvoerder (bouwservice)

Werkgever:VB Groep
Plaats:Kelpen-Oler

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als uitvoerder (32-40 uur) binnen Van Heur Bouw & Onderhoud heb jij bij onze bouwprojecten de leiding over het gehele productieproces en de organisatie hiervan.

  • Verantwoordelijkheid over diverse projecten (tegelijkertijd) tussen de € 50.000 en € 1.500.000 – van woning- en utiliteitsverbouwingen tot renovaties
  • 43 vrije dagen o.b.v. fulltime - wij hechten waarde aan jouw werk-privé balans
  • Ontwikkelmogelijkheden – ruimte voor jouw kwaliteiten met onze interne VB Academy
  • Hecht team en fijne sfeer - voel je direct thuis met een gezellige introductie
  • Korting op jouw sportabonnement - ter compensatie van de borrels en het gebak

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint met veel enthousiasme je werkdag op één van je projecten. Je start met het doornemen van de planning met iedereen die aanwezig is. Met de onderaannemers die voor de eerste keer zijn, neem je ook het VGM (veiligheid-gezondheid en milieu) plan door. Ook bel je met de vaste onderaannemers van je andere projecten om alle planningen goed af te stemmen.

Op jouw eerder gemaakte planning zie je dat de schilder volgende week start. Je komt erachter dat het proces vertraging heeft opgelopen en dat de schilder pas twee dagen later kan beginnen. Je neemt hiervoor contact op en past de planning aan. Daarna ga je verder met het aansturen van je projecten waarbij je in samenspraak met je opdrachtgevers probeert een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten binnen de gemaakte afspraken.

Om? 12.30 uur? heb je pauze en ga je samen met je collega's en onderaannemers lunchen op het bouwproject.

Een collega loopt bij jou binnen en geeft aan dat hij volgende week vier dagen vrij is in plaats van de eerder aangegeven twee dagen. Aangezien je jouw planning op die twee dagen hebt gemaakt, dien je deze nu aan te passen. Daarna bel of mail je nog voor al je projecten om te kijken of alles goed verloopt. Daarbij houd je altijd rekening met veiligheid, kwaliteit en waarborging.

Een het einde van de middag je hebt een bespreking met het uitvoeringsteam / bouwserviceteam om de planning en signaleringslijsten te bespreken. Jij bent de persoon die hiervoor de juiste input geeft zoals de meer- en minderwerken en het vermelden van afwijkingen van de tekeningen. De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer naar je andere projecten te gaan.

Wie zijn wij?

Binnen onze organisatie heerst een informele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt.

Op je eerste werkdag word je warm ontvangen en ontmoet je de andere nieuwe collega’s tijdens een informatieve, gezellige introductiebijeenkomst. Voor je eerste werkdag krijg je al te horen hoe jouw eerste dagen binnen ons team eruitzien. Nog iets waar we waarde aan hechten – jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben we intern de VB Academy opgericht.

Binnen onze organisatie worden successen gevierd, vaak met een traktatie. Om ervoor te zorgen dat er ook na werktijd wat leuks te beleven valt, zijn wij altijd in voor een feestje. Denk daarbij aan de zomerborrel, Sinterklaas, Nieuwjaar en andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Wie ben jij?

De uitvoerder die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder in de bouw, bij voorkeur in woning- en utiliteitsbranche en /of renovatie
  • Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: gedreven, analytisch en flexibel

Wat krijg je ervoor terug?

Wij geloven in langdurige samenwerkingen en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

  • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
  • Zicht op een vaste aanstelling
  • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuimdagen)
  • Vers fruit op kantoor
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering inclusief korting op eventuele aanvullende verzekeringen
  • Korting op jouw sportabonnement én een aantrekkelijke leasefietsregeling bij een vaste aanstelling
Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan direct via de button.

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Roy Nicolaye (bedrijfsleider): 06 - 83 60 06 49 / Rnicolaye@vanheurkelpen.nl Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O adviseur) via 06 – 30 28 31 94 (appen mag ook) / ih@vbgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.