Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Monteur Panelenbouw

Werkgever:SPIE
Plaats:Weert

Niet ‘gewoon een baan’

De hele dag door bezig zijn met voorgekauwde standaardprojecten, het uitvoeren van routinematige klusjes of dezelfde werkzaamheden als gisteren? Geen denken aan. Deze baan bij SPIE Machinebouw is speciaal voor een fulltime Monteur Panelenbouw die graag onderdeel wil uitmaken van een vaste groep monteurs binnen onze productieafdeling. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Met behulp van gedetailleerde tekeningen werk je aan de bedrading van besturings- en verdeelkasten. Nauwkeurigheid en kwaliteit-kwantiteit zijn hierbij zeer belangrijk.

Niet ‘gewoon een bedrijf’

Bij SPIE Machinebouw de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de machinebouw. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op assembleren van diverse machines of mechanische subcomponenten, met het oog op toekomstige aanpassingen.

Je versterkt het team van SPIE Machinebouw een trotse, ondernemende en doelgerichte club waar er altijd oprechte aandacht is voor elkaar. Iedereen is anders en dat vinden wij hier heel gewoon. Sterker nog: met die verschillen versterken we elkaar juist. Ook verbreed dit onze manier van samenwerken omdat iedereen hier zijn kracht kwijt kan in de groep! Zo komen de kwaliteiten van iedereen naar boven.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden

Je mag veel van ons verwachten. Voor deze functie van Monteur Panelenbouw sowieso op:

  • om te starten een jaarcontract. Een goed begin is het halve werk toch?
  • alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
  • het kennis- en netwerkplatform Young SPIE. Gecreëerd vóór en dóór jonge SPIE-collega’s.
  • reisuren- en -kostenvergoeding
  • een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE 70% betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • een winstdelingsregeling.

Niet ‘gewoon een medewerker’

Je maakt het verschil met jouw collegialiteit waar wij blij van worden en tomeloze enthousiasme. Ook heb je als Monteur Panelenbouw:

  • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) richting Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen de Panelenbouw;

Gewoon solliciteren

Neem geen genoegen met een gewone baan bij een gewone werkgever. Solliciteer bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.

Heb je vragen? Schakel met Patrick Janssen, Business Unit Manager, via patrick.janssen@spie.com