Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Maintenance Coördinator

Werkgever:SPIE
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Als Maintenance Coördinator bij SPIE Maintenance bereik je maximale groei en resultaten in minimale tijd. Zowel voor onze klanten als voor jezelf.”

Teammanager Rik Leenders

Niet ‘gewoon een baan’.

De hele dag door bezig zijn met dezelfde werkzaamheden als gisteren en voorgekauwde projecten? Geen denken aan. Deze baan bij SPIE Maintenance Solutions is speciaal voor een Maintenance Coördinator die graag werkt voor verschillende klanten met uiteenlopende locaties, vraagstukken en uitdagingen.

Bij de tweede grootste technische dienstverlener van Nederland krijg je niet zomaar een baan. Wél een carrière met concrete doorgroeimogelijkheden. Welke mogelijkheden er voor jou zijn, dat bespreken we al vóór jouw eerste werkdag als Maintenance Coördinator.

We kunnen jou niet missen bij het ontzorgen van onze klanten. Jij zorgt dat de gewenste doelstellingen uit de productie worden gehaald door het onderhoud op de juiste manier in te richten en uit te voeren. Vanuit regio Weert ben je volop bezig met het:

  • Zelfstandig uitvoeren van onderhoudsprojecten.
  • Schakelen op tactisch niveau tussen maintenance management en operatie.
  • Nemen van eigenaarschap van de werkvoorbereiding, van offerte tot nazorg.

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Maintenance Solutions, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op predicatief, preventief en correctief machineonderhoud. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op voorspelbaar, preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Je versterkt het 400-koppige team van SPIE Maintenance Solutions. Een ambitieuze, deskundige en creatieve club waar altijd oprechte aandacht is voor elkaar. Iedereen is anders en dat vinden wij hier heel gewoon. Sterker nog: met die verschillen versterken we elkaar juist. Jouw verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij en je teammanager Rik Leenders is (bijna) 24/7 bereikbaar. Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkaar en ook kan je de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner vast in je agenda noteren.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

Je mag veel van ons verwachten. Voor deze functie Maintenance Coördinator (op basis van 40 uur per week) sowieso op:

  • Om te starten een jaarcontract. Een goed begin is het halve werk toch?
  • Een salaris van € 3.400,- tot € 4.400,- bruto per maand.
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
  • Het kennis- en netwerkplatform Young SPIE. Gecreëerd vóór en dóór jonge SPIE-collega’s.
  • Reisuren- en -kostenvergoeding, of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland.
  • Een PMT-pensioenregeling, waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • Een winstdelingsregeling.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Je maakt het verschil bij onze klanten. Met jouw visie dat gewoon niet goed genoeg is en je resultaat gedrevenheid. Ook heb je als Maintenance Coördinator:

  • Een MBO+ of HBO opleiding afgerond op het gebied van WTB, E of technische bedrijfskunde. En aantoonbaar werkervaring op HBO niveau.
  • Al vijf of meer jaren praktijkgerichte ervaring in onderhoudsmanagement.
  • Gewerkt als bijvoorbeeld werkvoorbereider, onderhoudstopcoördinator of maintenance lead. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.

Gewoon solliciteren.

Neem geen genoegen met een gewone baan bij een gewone werkgever. Solliciteer bij de tweede grootste technische dienstverlener in Nederland.

Heb je vragen? Schakel met Rik Leenders, Teammanager, via WhatsApp +31 6 82473942 of mail via rik.leenders@spie.com