Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Business) Controller m/v

Werkgever:SJG Weert
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

SJG Weert Planning & Control

Over SJG Weert

SJG Weert staat voor verbondenheid. Als streekziekenhuis hebben we een netwerk als geen ander: in huis kennen we elkaar door en door en werken we boven de muren van de poliklinieken en afdelingen uit. Dat maakt het mogelijk om patiënten samen te behandelen vanuit hun persoonlijke situatie en een integrale aanpak, in plaats van vanuit één aandoening of behandeling. We leveren zorg in de volle breedte, met bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen en oncologie. En is er gespecialiseerde zorg nodig die wij niet in huis hebben? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgpartners. Voor elke expertise weten we zo de beste specialisten te vinden. Simpelweg omdat we elkaar kennen en aandacht voor onze patiënt hebben.

(Business) Controller m/v 18-36 uur

Ben jij die enthousiaste collega waarnaar we zoeken?

De functie

SJG Weert gaat een financieel uitdagende tijd tegemoet. Zo nemen we in 2025 een nieuwbouw in gebruikt, wordt er in 2022 een nieuw ICT-systeem geïmplementeerd, en zijn we druk bezig met uitvoeren van kostenreductieplannen om de zorg ook in de toekomst betaalbaar te houden.

Dat vraagt dan ook het nodige van onze afdeling Planning & Control: het spanningsveld tussen enerzijds innoveren en anderzijds strakke sturing op doelstellingen en kosten. Dat doen wij met een professioneel team, bestaande uit 5 controllers die in de volle breedte met controllerswerkzaamheden bezig zijn zoals concern control, business control, informatievoorziening, en zorgverkoop. De (business) controllers hebben een adviserende rol richting het management (maandcijfers analyseren, uitwerken businesscases, inzichtelijk maken doelmatigheidspotentieel etc.), maar zijn ook het financiële geweten van de organisatie (control en review). Er wordt veel waarde gehecht aan de opvatting van de afdeling.

De afdeling is toegankelijk, divers en wordt gekenmerkt door een goede onderlinge sfeer. De kleinschaligheid van ons ziekenhuis maakt dat je veel nieuwe dingen kunt oppakken en dus kunt leren. Je krijgt dan ook veel vrijheid en ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien. Wie je bent als persoon, is daarom ook belangrijk voor ons. Belangrijke focus voor onze afdeling in 2022 is het verbeteren van de financiële basisprocessen, we noemen dat het “Basis op orde” traject. Met als doel deze efficiënt en soepel te laten verlopen zodat iedereen binnen onze organisatie daar plezier van heeft. We zoeken een proactieve collega die samen met ons deze handschoen op pakt!

Wat vragen we?

  • Je hebt een opleiding op HBO of academisch niveau in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Gezondheidswetenschappen (met affiniteit met cijfers).
  • We kijken vooral naar wie je als persoon bent, maar het zou fijn zijn als je al ervaring binnen de zorgsector (liefst ziekenhuissector) hebt. Ook met kandidaten uit de accountancy sector, consultancy of werkzaam bij een zorgverzekeraar maken wij graag kennis. Dat je affiniteit hebt met de zorgsector vinden we erg belangrijk.
  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en kan je mening goed verwoorden;
  • Je hebt organisatievermogen, bent oplossingsgericht en hebt gevoel voor interne verhoudingen;
  • Je bent flexibel, en deinst er niet voor terug om een tandje bij te zetten daar waar nodig
  • Je hebt uitgebreide kennis van Excel en bij voorkeur ook van Power-BI.
Wat bieden we?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor één jaar, bij gebleken geschiktheid kan het contract worden verlengd of omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken. Deels thuiswerken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Deze functie is ingedeeld in FWG 55, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Tot slot

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.

Bij aanvang van de werkzaamheden dient te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag van Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.



Sluitingsdatum:

n.t.b.

Contactpersonen:

Rudy Balogh

tel.: +31 495-572562