Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Customer Guidance Specialist

Werkgever:Showdown Displays
Plaats:Nederweert

Doordat we onze interne processen willen optimaliseren zoeken wij een nieuwe collega voor een nieuwe functie binnen onze organisatie als Customer Guidance Specialist. Je komt te werken in een hecht salesteam met collega’s in Nederland, Spanje en Tsjechië binnen een internationale, dynamische en vlotte organisatie. Wij hebben een vacature voor een enthousiaste collega voor de functie van:

CUSTOMER GUIDANCE SPECIALIST

(36 - 40 uur per week)

In deze rol fungeer je als een spin in het web en ben je het visitekaartje van Showdown Displays Europe! Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor al onze Europese klanten die bellen en je bent verantwoordelijk voor het correct distribueren van alle communicatie. Het doel is om hiermee de efficiëntie van werkprocessen naar een hoger niveau te tillen. Kortom ben je een “spelverdeler” van alle binnenkomende klantcommunicatie. Je bent in staat om in te schatten waar deze communicatie thuishoort en hoe we de klant zo snel en goed mogelijk van dienst kunnen zijn (wat leidt tot ‘legendary’ customer experiences). In deze functie heb je intern ook te maken met veel afdelingen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • 1ste telefonische aanspreekpunt;
 • Opereren als gatekeeper van alle binnenkomende klantcommunicatie: - Prioriteren van e-mails en verdelen naar de juiste collega’s/afdelingen - Behandelen van specifieke klantvragen
 • Behandelen van RMA meldingen;
 • Salesforce Expert;
 • Begeleiding van klanten op het Online Reseller Platform;
 • Klankbord van en voor de Sales Office Manager.

Wat heb jij in huis?

Door jouw hoge servicegerichtheid zijn onze klanten tevreden met onze dienstverlening! Jij bent daarbij een organisatorisch talent en met jouw planmatige aanpak zet jij woord om in daad. Verder verwachten we dat je makkelijk schakelt tussen zaken en dus niet snel stress ervaart. Je komt terecht binnen een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en jij kunt je goed aanpassen aan deze dynamiek.

Jouw musthaves:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een talenwonder! Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is belangrijk. Beheers je ook nog de Franse taal? Dat is een grote pré!
 • Minimaal beschikbaar voor 36 uur per week.
Wat bieden wij jou?

Word jij het allernieuwste lid van onze Showdown Displays Europe familie? Dan ga je deel uitmaken van ons team in Nederweert waar ongeveer 40 collega’s werkzaam zijn en in totaliteit telt ons bedrijf bijna 200 collega’s. Wij zijn dé partner in de productie en distributie van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Naast de fabricage en distributie van producten, bieden wij ook een breed scala aan printfaciliteiten aan.

Dit krijg jij van ons:
 • Een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is;
 • Je komt te werken binnen een hecht team met een gezellige werksfeer. Hard werken is belangrijk, maar samen plezier maken zeker ook!;
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent;
 • 29 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur;
 • Een bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden en bij start krijg je een uitgebreide onboarding waardoor je je snel thuis zult voelen bij ons;
 • Vers fruit op kantoor;
 • De mogelijkheid om een deel van de werktijd thuis te werken;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een paar jaar bij ons werkt;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?;
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto.

Bovendien hebben wij wekelijks een vrijdagmiddagborrel en organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s; kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

YES, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar Noortje Cox (onze HR Manager) via talent@showdowndisplays.eu De sluitingsdatum van deze vacature is 30 november 2022 .

Mocht je specifieke vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of bel gewoon even met Lex de Hondt (Territory Sales Director) op 06-83716344

Lees in ons Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

We kijken ernaar uit om jouw motivatie en CV te lezen en zullen zo snel mogelijk een reactie terug sturen!