Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Teamlead Warehouse

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Maarheeze

Ben jij als besluitvaardige, resultaatgerichte en stevige leidinggevende op zoek naar een dynamische werkomgeving waar optimalisatie van de processen centraal staan? Heb jij het in je om medewerkers te motiveren en enthousiasmeren, en daarnaast verbetertrajecten te coördineren om zo je afdeling mede naar een hoger plan te tillen? Lees dan snel verder, want bij Refresco Maarheeze zijn we momenteel op zoek naar dé Teamleider Warehouse. Refresco is anders: we durven snel lastige beslissingen te maken en te implementeren, voor elke uitdaging vinden we een oplossing. We willen altijd winnen, we streven ernaar iedere dag beter te zijn dan de andere en zijn trots op wat we doen en de producten die we maken. We voelen ons verantwoordelijk voor onze mensen, de planeet en onze producten. Dit kenmerkt de organisatie Refresco en kun je dus ook terugverwachten in je werk. Herken jij je in onze kernwaarden, ondernemend, verantwoordelijk, excellent, gedreven, wendbaar, lees dan zeker verder!

Je werkzaamheden

In deze afwisselende en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het logistieke inbound en outbound team (10-15 FTE). Je draagt zorg voor het realiseren van het totale logistieke proces aan de hand van de geplande goederenstroom binnen de gestelde eisen en KPI’s. Je rapporteert hierbij aan de Logistiek Manager. In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • De dagdagelijkse sturing van het logistieke proces in termen van veiligheid, kwaliteit, output en organisatie;
 • Het aansturen van 10 a 13 heftruckchauffeurs en 2 senior heftruckchauffeurs en het motiveren van deze medewerkers m.b.t. het nastreven van afdelingsdoelen, hiertoe behoort ook het uitvoeren van beoordelings-, functionerings-, verzuimgesprekken;
 • Opmaken van rapportages o.b.v. data en analyseren van gegevens o.b.v. gestelde doelen en KPI’s;
 • Het zorgdragen voor de juiste kennisverdeling binnen je ploeg, vastleggen van de opleidingsbehoefte en voeren van opleidingsgesprekken;
 • Het vastleggen en melden van afwijkingen binnen het logistieke proces;
 • De personeelsplanning op korte- en lange termijn;
 • Het organiseren en voeren van werkoverleg;
 • Het coördineren van verbetertrajecten volgens TPM-methode;
 • Het zorgdragen voor opvolging van lopende acties van jouw afdeling.

Ben jij onze nieuwe collega?

Het gaat om een fulltime functie in 2-ploegendienst. Ben jij diegene die een frisse inbreng meeneemt, die besluitvaardig is en verantwoordelijkheid durft te nemen. Je weet op een goede manier je team te coachen en te motiveren zodat iedereen volgens de Refresco standaarden en normen met collega’s en klanten samenwerkt. Tevens beschik je over:

 • Een afgeronde MBO+/ HBO opleiding (HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring);
 • Voldoende kennis / ervaring met SAP;
 • Minimaal 5 jaar in soortgelijke aansturende functie is een harde eis;
 • Bij voorkeur ervaring in de food of binnen een productieomgeving;
 • Ervaring met het initiëren en coördineren van verbetertrajecten;
 • Je bent kwaliteitsbewust en kunt goed plannen & organiseren;

Wat bieden wij jou?

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional binnen onze organisatie. We belonen je voor deze afwisselende baan met: een markt conform salaris met een range tussen de €2888 en €4126 o.b.v. 40 uur. Pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, winstuitkering, bonus potentieel, bijdrage voor ziektekostenverzekering, reiskosten vergoeding en persoonlijke ontwikkeling.

Je werkomgeving:

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers. Hierbij een link naar https://www.spielwork.com/bedrijven/refresco/ waarbij je de productieomgeving kan zien. De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!