Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Specialist Monteur (dagdienst)

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Maarheeze

Vind jij het leuk om je als specialist vast te bijten in complexe of steeds terugkomende storingen, jouw acties te borgen in preventieve plannen en ben je in staat om jouw kennis ook over te dragen naar je collega’s? Dan is de functie van specialist monteur in dagdienst wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als specialist monteur in dagdienst ben jij verantwoordelijk voor de machinebetrouwbaarheid van jouw 'state of the art' productieapparatuur, jij bent hierin de kennisdrager en specialist. Je bent vooral bezig met preventieve werkzaamheden en inspectieplannen ter voorkoming van productieverstoringen.

Onderstaande verantwoordelijkheden behoren tot het takenpakket van de specialist monteur;

 • Het uitwerken van preventieve onderhoudsplannen op de toegewezen productiemachines;
 • Inspecteren van productieapparatuur en het uitvoeren van (preventief) onderhoud- en revisiewerkzaamheden;
 • Als waardig specialist het analyseren en oplossen van complexe mechanische, elektrische en pneumatische storingen van onze productiemachines en randapparatuur;
 • Escalatie niveau voor de andere storingsmonteurs bij diverse werkzaamheden en zorg dragen voor een stuk kennisoverdracht;
 • Bijhouden van technische documentatie;
 • Doen van verbetervoorstellen en participeren tijdens de implementatie van de voorstellen;
 • Afstemming met Coördinator en Teamleider Techniek over diverse zaken;
 • Deelname in een consignatiepool;
 • Tevens ben je ook inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden op de andere Benelux-plants indien nodig.

Wie zoeken wij?

Als specialist monteur in dagdienst ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, analytisch is en zelfstandig kan werken. Je bent communicatief vaardig, wat betekent dat je op duidelijke wijze uitleg kan geven, je kennis over kan brengen en daarnaast op een correcte manier met collega’s en klanten kunt samenwerken. Tevens beschik je over:

 • MBO4 werk- en denkniveau, mechatronisch met het zwaartepunt op mechanica;
 • Motivatie om deel te nemen aan (verbeter)projecten;
 • Overtuigingskracht, fulltime beschikbaar, doorzettingsvermogen en probleemoplossend-analytisch vermogen;
 • Een flexibele instelling.

Wat bieden wij jou?

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional binnen onze organisatie. We belonen je voor deze afwisselende baan met: een markt conform salaris o.b.v. 40 uur, een pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, winstuitkering, bonus potentieel, bijdrage voor ziektekostenverzekering, reiskosten vergoeding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!

Zie jij jezelf al in deze uitdagende functie? Dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Anika Smits, Corporate Recruiter, via E: anika.smits@refresco.com of T: 06-51143181