Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Operator

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Maarheeze

Vraag jij je bij het kijken naar je blikje drinken of pakje sap ook af hoe en waar deze is gemaakt? Hierbij het antwoord! De operators van Refresco Benelux werken in de Refresco fabriek met de nieuwste productietechnologieën en behalen soms wel 90.000 vullingen per uur om zo jouw blikje te produceren. Lijkt dit jou ook leuk en heb jij technische affiniteit, een oog voor kwaliteit en ervaring met het instellen en ombouwen van productieapparatuur? Dan is de functie van Operator B bij Refresco in Maarheeze iets voor jou!

Je werkzaamheden als Operator bij Refresco

Als Operator bij Refresco in Maarheeze ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en ombouwen van productieapparatuur van een van onze ‘state of the art’ productielijnen. Uiteindelijk rapporteer je direct aan de Assistent Teamleider Productie.

We hebben verschillende machines staan in de fabriek waarop je werkzaam kan zijn. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.

Erg belangrijk bij Refresco is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staat bij Refresco centraal.

Bij Refresco willen we continu verbeteren. Als Operator speel je daar een belangrijke rol in. Het inbrengen van verbetervoorstellen zal dus zeer gewaardeerd worden.

Als Operator bij Refresco ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces bij een machine. Het is van belang dat je zo nodig ingrijpt als er veranderingen of moeilijkheden voorkomen. Zo komt wel eens voor dat een machine een storing heeft, de taak van de Operator is dan om zoveel mogelijk de eerste lijnstoringen te verhelpen. Ook betekent het dat je collega’s zoveel mogelijk ondersteunt en samenwerkt.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn naar jou op zoek als nieuwe collega als je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen, je kennis te vergroten en je wilt inzetten voor voortdurende verbetering en groei van Refresco! Wat je nog meer nodig hebt om aan de slag te gaan als Operator bij Refresco:

 • MBO 3 werk- en denkniveau met technische affiniteit of VAPRO;
 • enige relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als operator;
 • bereid om te werken in 5-ploegendiensten;
 • food achtergrond is een grote pré, de grote voorkeur gaat uit naar een productie omgeving (procestechniek) met vergelijkbare machines zoals vullijnen;

Je hebt een verantwoordelijke en proactieve houding en bent zeer kwaliteitsbewust. Je hebt oog voor detail en je wilt je graag inzetten om de afdeling op te zetten en verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij:

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze mensen. We belonen je voor deze belangrijke rol met:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2457,- en €3102,-. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding;
 • ploegentoeslag van 28% per maand bij 5 ploegen;
 • opleidingsmogelijkheden via onze eigen Refresco Academy. Procesoperator B of C diploma behalen gefinancierd door Refresco;
 • een vakantietoeslag van 8%;
 • vaste eindejaarsuitkering van 2%;
 • 25 vakantie dagen + 13 ATV;
 • bijdrage voor ziektekostenverzekering;
 • reiskosten vergoeding.
Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren!

Zie jij jezelf al in deze uitdagende functie? Dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Anika Smits, Corporate Recruiter, via E: anika.smits@refresco.com of T: 06-51143181