Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Corporate Recruiter

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Maarheeze

Wil je werken bij een ambitieuze snelgroeiende FMCG organisatie waar je vanaf dag één al een belangrijke bijdrage kan leveren? Dan is deze functie als Corporate Recruiter bij Refresco Benelux te Maarheeze jouw volgende stap!

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ben je onderdeel van het centrale HR Team en verantwoordelijk voor de uitvoering van het werving- en selectieproces voor alle Plant en Hoofdkantoorlocaties van Refresco Benelux. Vanwege de grootte van ons bedrijf (ca 1200 medewerkers inclusief productie) is dit een hele diverse functie. Je kunt je bezig houden met Operationele vacatures in de Plants, maar ook met de strategische vacatures op ons hoofdkantoor. Oftewel functies variërend van stagiair tot manager, van starter tot senior, van controller tot onderhoudsmonteur. Daarbij zoeken we altijd naar manieren om jou te laten ontwikkelen en groeien zodat je je niet hoeft te vervelen. Naast de operationele werkzaamheden als recruiter kun je dan ook bijdragen aan onze employer branding activiteiten (zoals het organiseren van job days en opzetten van wervingscampagnes) maar ook het verder centraliseren en professionaliseren van het wervingsproces kan tot jouw taken behoren.

Hoe ziet het team eruit?

Het centrale HR team bestaat uit een aantal HR Managers, HR Business Partners, HR Officers en Recruiters. Je rapporteert in deze functie aan de HR Business Partner die verantwoordelijk is voor recruitment.

Hoe doe je dit?

Je werkt vanuit onze locatie te Maarheeze, makkelijk te bereiken via de snelweg. Je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken en hebt enthousiasme voor de dranken die wij produceren. Je werkt graag nauw samen en bouwt sterke relaties op met de HR Business Partners en de indienstnemende Managers van Refresco. Dit doe je door middel van wekelijkse meetings, calls en een kopje koffie met een Limburgse vlaai. Bij de start van iedere vacature voer je een intake gesprek met de in dienstnemende manager om informatie over de vacature op te halen. Die manager adviseer je ook gelijk over de opzet, organisatie en uitvoering van werving- en selectieprojecten en –processen. Vervolgens ga je aan de slag met de werving via onze diverse kanalen en benader je onze kandidaten. Je vindt het een leuke uitdaging om de perfecte match te vinden en je krijgt energie van iedere succesvolle plaatsing bij Refresco! Je bent in staat om snel te schakelen tussen het contact met onze kandidaten, onze externe bureaus en onze interne (HR) collega’s. Je werkt gestructureerd en kan het overzicht bewaren. Kortom een uitdagende functie, waarbij je veel ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in een snelgroeiende organisatie in een goede sfeer!

Wie zoeken we?

  • Je hebt passie en interesse voor recruitment. Je vindt het leuk om de match te maken tussen kandidaat en vacature;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter of als HR Adviseur, bij voorkeur in een commerciële, technische en/of productie omgeving (corporate danwel bureau zijde);
  • Je vindt het leuk om in een productie omgeving te werken, waarbij het werktempo hoog ligt;
  • Collega’s omschrijven je als resultaatgericht, stressbestendig en betrouwbaar;
  • Je neemt graag initiatief, vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en bent daarbij niet bang om buiten je comfort zone te stappen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau.
Wat bieden wij jou?

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We belonen je voor deze afwisselende baan met: een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, pensioen, bonus regeling, winstuitkering, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bijdrage voor ziektekostenverzekering en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers. De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren! Zie jij jezelf al in deze uitdagende functie? Dan zien we jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Linda Craenen, Corporate Recruiter, via E: linda.craenen@refresco.com