Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gespecialiseerd Begeleider Westelijke Mijnstreek

Werkgever:Radar
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Gespecialiseerd Begeleider Westelijke Mijnstreek

Een nieuwe regio voor Radar, wat zijn wij blij en trots dat we mogen gaan meebouwen in de Westelijke Mijnstreek! Om deze start in januari 2022 te kunnen maken zijn wij opzoek naar 2 (nieuwe) collega's. Begeleiders die creatief zijn, lef hebben, van aanpakken houden, kansen creëren, verbindingen weten te leggen en samenwerkingen weten te realiseren.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen dromen, wensen en doelen heeft. Dus ook als je een verstandelijke beperking hebt. Iedereen wil actief meedoen in de samenleving, zich kunnen ontwikkelen en keuzes maken. Bij Radar helpen we mensen daarbij.

Iedereen verdient mooie kansen. We zoeken daarom samen met inwoners uit hoe ze willen wonen, werken, leren en leven en waar zij zich fijn en trots bij voelen. En het is aan ons om daar onbevooroordeeld en met lef oplossingen voor te zoeken. We zijn nieuwsgierig en gaan niet uit van wat is, maar van wat zou kunnen. En we gaan vooral uit van contacten en interactie. Verbinding en betrokkenheid, die menselijkheid en die aandacht zijn voor ons belangrijk. We zijn er voor hen en voor elkaar. Doe jij mee?

Een nieuwe regio voor Radar, wat zijn wij blij en trots dat we mogen gaan meebouwen in de Westelijke Mijnstreek! Hier gaan we ondersteuning op individueel- en groepsniveau bieden, middenin en samen met de regio.

Vanuit de WMO worden ondersteuningsvragen uitgezet en wij gaan samen met de inwoners aan de slag. Samen doelen bepalen en hier zo creatief mogelijk naar toe werken, door een volledig netwerk erin te betrekken en benutten. De buren, de bakker op de hoek, familie, iedereen die bij kan dragen om die doelen te realiseren en behalen. Een inclusieve samenleving! Midden in de regio ligt Watersley Sports&Talentpark Home - Watersley Sports & Talentpark.Wanneer de ondernemer in de wijk of de vereniging om de hoek nog een brug te ver is, gaan we op Watersley samen met de inwoners aan de slag om nieuwe vaardigheden eigen te maken om zo uiteindelijk de transitie richting (beschut) werk te maken.

Kortom een plek waar jij als (nieuwe) collega volledig creativiteit, lef, aanpakken, kansen creëren, verbindingen leggen en samenwerken in kwijt komt.

Om deze start in januari 2022 te kunnen maken zijn wij opzoek naar 2 (nieuwe) collega's. Begeleiders die na het lezen van bovenstaande al enthousiast zijn geworden en niet kunnen wachten om ons te komen vertellen waarom zij deze opbouw mogen en moeten starten.

We starten met de rol van persoonlijk begeleider en gespecialiseerd begeleider.

Als persoonlijk begeleider weet jij samen met de inwoner het netwerk in de buurt uit te bouwen. Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken en weet goed in te spelen op de verschillende ondersteuningsvragen die er liggen. Je maakt graag progressie met mensen en stelt hier ook de juiste ondersteuningsplannen in op.

Als gespecialiseerd begeleider heb je een coachende rol richting collega’s en het netwerk.. Hierin weet je nauw samen te werken met ketenpartners, huisartsen en specialisten en weet je de ondersteuningsbehoefte te vertalen naar een multidisciplinaire aanpak. Je analyseert wat er zorginhoudelijk en op teamniveau gebeurt. Collega’s weet je te inspireren en mee te nemen en je hebt een signalerende en initiërende rol in de ontwikkelbehoefte van het team.

Wat breng jij mee

  • Je hebt een vakgerichte mbo 4- en/of hbo-opleiding afgerond;
  • Je weet ondersteuningsplannen op te stellen en hierin te regisseren;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een helicopterview;
  • Je weet vanuit nature een coachende rol aan te nemen;
  • Je bent in staat om in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent initiatiefrijk en kunt tevens goed werken in teamverband;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om inwoners vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
  • Je bent een netwerker, verbinder, kan verschillende werelden verbinden;
  • Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.

Hoe zorgen wij voor jou

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

Praktisch Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van Radar met een vast dienstverband behouden hierbij hun vast dienstverband. Salariëring van bovenstaande functie(s) geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40 met een maximaal salaris van €2.993 en functiegroep 45 met een maximaal salaris van €3.289 op basis van 36 uur. Ingangsdatum 1 januari 2022. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Binnen Radar streven we naar ‘de juiste medewerker op de juiste plek’. Het is belangrijk medewerkers in hun kracht te zetten, ze ervaren dan namelijk plezier in hetgeen dat ze doen en dat maakt dat onze cliënten tevreden zijn met de begeleiding die ze ontvangen. Daar doen we het ten slot allemaal voor!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Roel Kuijpers, manager zorg, via +31 6 46623356.

Aantal Uren:

32 uur per week

Contract:

Vast contract, onbepaalde tijd

Plaats:

Westelijke Mijnstreek

Sluitingsdatum:

12-11-2021