Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vervoersbegeleiders voor de Heikei regio Weert

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je bent goed met kinderen die extra ondersteuning nodig hebben en weet adequaat te handelen. Je bent flexibel, zorgzaam en hebt een proactieve houding. Ben jij de vervoersbegeleider die wij zoeken?

PSW Junior is voor de Heikei, centrum voor zorg, onderwijs en revalidatie in Haelen voor 4 dagen per week op zoek naar:

Vervoersbegeleiders

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de kinderen veilig thuis komen. Wanneer er calamiteiten zijn weet jij adequaat en juist te handelen. Je draagt zorg voor het betreffende kind en waarborgt de veiligheid voor de omgeving. Tijdens het vervoer kan het voorkomen dat er medisch gehandeld dient te worden, denk hierbij aan het verstrekken van medicatie. Het is dan ook een pré wanneer jij aantoonbaar bevoegd en bekwaam bent voor het verstrekken van medicatie. Je hebt affiniteit met de doelgroep en weet op een natuurlijke manier contact te leggen met de kinderen. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 7.15 uur tot 09.15 uur en van 15.45 uur tot 18.00 uur. Ten aanzien van de werktijden wordt flexibiliteit gevraagd, samen met je collega vervoersbegeleiders stemmen jullie de roosters en eventuele vervanging af. De routes starten en eindigen in de omgeving van Haelen. Daarom gaat de voorkeur uit naar sollicitanten die in deze regio wonen en met eigen vervoer naar het vertrekpunt kunnen komen.

De Heikei in Haelen

Binnen De Heikei in Haelen ontvangen wij dagelijks kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Deze kinderen worden dagelijks vanuit huis naar De Heikei en weer teruggebracht door middel van busvervoer. Hierbij is op een aantal routes een begeleider nodig voor de kinderen.

Benieuwd naar PSW Junior? Bekijk het filmpje over werken bij PSW Junior hier!

Wat hebben we te bieden?

  • In eerste instantie vindt een aanstelling plaats voor één jaar. Na afloop van dit jaar wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband met uitzicht op een vast contract bij gelijkblijvende omstandigheden.
  • Goede werksfeer en fijne collega’s waarmee je onderling altijd kunt afstemmen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact op met Anja Versleijen, teamleider van De Heikei via 06-83549758.