Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vaste Slaapdienst Graafschap Hornelaan

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij 'slapend' geld verdienen? Zie jij het als een uitdaging om voor onze cliënten van hun huis een thuis te maken? Heb je al een mbo-diploma in de zorg of volg je momenteel een hbo-opleiding richting de zorg en wil je (alvast) aan het werk in de zorg? Dan is werken bij dit woonbegeleidingscentrum van PSW wellicht iets voor jou!

PSW Wonen, WBC Graafschap Hornelaan in Weert is voor gemiddeld 16 uur per week op zoek naar een:

Begeleider – Vaste slaapdienst

Wat ga je doen?

Het is een vacature voor 16 uur per week waarin je wekelijks 2 slaapdiensten werkt, van ongeveer 21:00 tot 08:00/09:00 uur. De slaapdiensten zijn doordeweeks en kunnen in overleg op vaste dagen gepland worden. In normale omstandigheden kun je tussen 23:00 uur en 7:00 uur ook daadwerkelijk slapen, dus je kunt fit aan de volgende dag beginnen.

De locatie WBC Gr. Hornelaan

Het woonbegeleidingscentrum aan de Graafschap Hornelaan in Weert biedt begeleiding aan vier groepen van 7 cliënten met een licht of matige verstandelijke handicap. De leeftijden liggen tussen de 23 en 70 jaar en bij enkele cliënten is er sprake van bijkomende psychiatrische problematiek. De zorgvragen zijn van uiteenlopende aard: stukje verzorging maar ook aansturing om de zelfstandigheid te vergroten/behouden. Ze zijn allemaal op zoek naar huislijke gezelligheid maar gaan er ook graag op uit.???

Wat hebben wij te bieden?

  • Direct een vast contract.
  • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
  • Goede werksfeer en fijne collega’s
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
  • Je uren worden verdeeld over een aantal slaapdiensten per maand.
  • Tijdens vakanties kun je eventueel extra uren werken.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde agogische opleiding op minimaal niveau 3 of je zit momenteel in het 3de of 4de jaar van een relevante hbo-opleiding.
  • Het is fijn wanneer je al enige affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Ben jij woonachtig in België en beschik je over één van de volgende diploma’s TSO: Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Wil je eerst meer info over wat werken in Nederland voor jouw persoonlijke situatie betekent? Kijk dan eens hier

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je terecht bij Saskia Vorselen, teamleider via 06 - 53 983 664 of s.vorselen@psw.nl Solliciteren kan via de sollicitatieknop bij de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl

We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden.