Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk Begeleider Maaslandlaan

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen een mooie zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking? Kijk jij graag naar de wensen en behoeften van elke individuele cliënt? Wil jij je steentje graag bijdragen aan een zinvolle dagbesteding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen PSW wonen zijn wij voor 24-28 uur per week op zoek naar een:

Persoonlijk begeleider

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg van een aantal bewoners, je maakt een passend ondersteuningsplan en geeft hier uitvoering aan samen met je collega’s. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis. Zo blijft de zorg persoonlijk en toegankelijk.

Vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’ ondersteun je de cliënten. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten. Regie over het eigen leven is hierbij dan ook een belangrijk thema. Vanuit die visie speel je in op zeer uiteenlopende begeleidingsvragen.

Doordeweeks bezoeken alle cliënten een vorm van dagbesteding/werk. Wanneer de cliënten ’s middags weer thuiskomen, sta jij klaar om ze te ontvangen en biedt ze de begeleiding waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Zo is elke dag anders! Daar waar nodig ondersteun je ook de zelfzorg.

De locatie

Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan te Weert is een mooie en relatief nieuwe woonlocatie met in totaal 21 bewoners, verdeeld over 3 woningen. Overdag gaan zij naar de dagbesteding.

Binnen groep 2 wonen 7 mensen waarbij structuur en duidelijkheid belangrijke begrippen zijn gezien hun autisme. De locatie is uitgerust met alle moderne middelen om het werk op een prettige manier, met een zo minimale belasting te kunnen doen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een vast contract
  • Een informele werksfeer, werken binnen een team met vooruitstrevende collega’s.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je krijgt inzicht en de regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leerportaal" en e-learning via GoodHabitz
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling en extra verlofuren
  • Een eindejaarsuitkering

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt kennis, ervaring en affiniteit met mensen met de doelgroep EMB, LVB+, autisme en psychiatrische problematieken.
  • Je beschikt over een relevante pedagogische opleiding op minimaal niveau 4 (Achtergrond als verzorgende IG / verpleegkunde kan ook passend zijn)
  • Je bent inzetbaar op wisselende werkdagen
  • Je bent een duizendpoot en kunt inspelen op uiteenlopende begeleidingsvragen.
  • Ben jij woonachtig in België en beschik je over één van de volgende diploma’s TSO: Gezondheids- en welzijnswetenschappen of Jeugd- en gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Wil je eerst meer info over wat werken in Nederland voor jouw persoonlijke situatie betekent? Kijk dan eens hier.
Informatie/solliciteren:

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij? Danielle Driessen , teamleider PSW, telefoon 06-83 70 71 78 of via d.driessen@psw.nl

De?eerste?gesprekken zullen plaatsvinden?op 14 juli in de ochtend