Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Gespecialiseerde Buitenschoolse Opvang (Begeleider B)

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in een gespecialiseerde naschoolse setting? Ben jij creatief, een aanpakker en een echte teamplayer? Klinkt dit bekend? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Binnen PSW Junior zijn wij voor 20 uur per week op zoek naar een:

Medewerker Gespecialiseerde Buitenschoolse Opvang (Begeleider B).

Functie informatie:

Als begeleider B ben je werkzaam op een kleinschalige, gespecialiseerde Buitenschoolse Opvang (BSO). Samen met je naaste collega's creëer je een warme, veilige en vertrouwde setting voor kinderen die niet op een reguliere opvang kunnen meedraaien.

Je biedt een middag vol naschoolse activiteiten waarin ontspanning en plezier centraal staat. Onze kinderen vinden het fijn om na een drukke schooldag zich even heerlijk uit te leven in de buitenlucht. Ook worden er spelletjes gespeeld, geknutseld, gebouwd etc.

Daarnaast wordt per client gerichte ondersteuning geboden om aan de eigen ontwikkelingsdoelen van de kinderen te werken, deze kunnen per kind zeer divers van aard zijn en maken het werk tot een leuke uitdaging. Elke middag is weer anders!

Locatie:

De gespecialiseerde BSO bevindt zich in het regionaal Kennis en Expertise Centrum (KEC) in Weert. Binnen het KEC worden speciaal onderwijs en behandeling geboden aan kinderen en jeugdigen (4 tot 18 jaar). De BSO biedt ruimte voor maximaal 8 kinderen. Er kan gebruik worden gemaakt van de grote belevings(speel)tuin en indien mogelijk van de ruime interne sporthal.

Wat hebben we te bieden:

  • Een vast contract
  • Het is mogelijk om het werken op de BSO te combineren met OSK trajecten (ondersteuning op Scholen en Kinderopvang). Dit kan vaak voorafgaand aan de BSO-dienst, dus je uren zijn hierdoor uit te breiden.
  • Goede werksfeer en fijne collega's.
  • Je hebt de ruimte om de begeleiding samen met je directe collega’s naar eigen inzicht vorm te geven.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou:

  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 4.
  • Je voelt kinderen goed aan en kijkt verder dan het kind zelf.
  • Je komt met nieuwe ideeën en wilt gezamenlijk de kar trekken.
  • Je bent een kei in rust en duidelijkheid creëren.
  • Je wil een bijdrage leveren aan de (sociaal-emotionele) ontwikkeling van het jonge kind
  • Je bent een creatieve teamplayer die van aanpakken houdt.
  • Je wil samenwerken met een enthousiast team aan de verdere doorontwikkeling van de BSO.

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Anieke Hoeben. Begeleider C PSW Junior via 06 12 80 10 96 of a.hoeben@psw.nl. Zij beantwoordt jouw vragen graag!

De eerste gesprekken staan gepland op 9 februari in de middag.