Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Diverse Functies Coenraad Abelstraat Weert

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Je houdt van diversiteit, van nature ben je een actief persoon en je draagt een ander graag een warm hart toe. Klinkt dat bekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PSW Wonen is voor 20-28 uur per week voor de Coenraad Abelsstraat in Weert op zoek naar medewerkers voor verschillende functies. Van weekendkracht tot slaapdienst medewerker, van begeleider tot persoonlijk begeleider.

Wat ga je doen?

Als medewerker creëer je een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten. Een gedeelte van de bewoners heeft overdag dagbesteding/werk. De overige bewoners blijven op de woonlocatie. Vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’ ondersteun je de cliënten. Regie over het eigen leven is een belangrijk thema voor deze groep. Vanuit die visie speel je in op zeer uiteenlopende begeleidingsvragen. Samen met de cliënt, collega’s en ouders/familie geef jij vorm aan het ondersteuningsplan en de uitvoering hiervan. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten.

In de functie van persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en ben je het eerste aanspreekpunt voor de cliënten, ouders/verwanten, medewerkers en eventuele andere hulpverleners. Zo blijft de zorg persoonlijk en toegankelijk.

De locatie

Het woonbegeleidingscentrum aan de Coenraad Abelsstraat in Weert biedt begeleiding aan vier groepen van 7 cliënten met een lichte of matige verstandelijke handicap. De leeftijden liggen tussen de 26 en 74 jaar en bij enkele cliënten is er sprake van bijkomende psychiatrische problematiek. De zorgvragen zijn van uiteenlopende aard: stukje verzorging maar ook aansturing om de zelfstandigheid te behouden. Ze zijn allemaal op zoek naar huislijke gezelligheid maar gaan er ook graag op uit.

Wat hebben we te bieden?

 • Een vast contract.
 • Een informele werksfeer en fijne collega’s.
 • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
 • Je kunt een beroep doen op de gedragsdeskundige.
 • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
Wat verwachten we van jou?
 • Een agogische opleiding op niveau 3 of 4
 • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.
 • Proactieve houding.

Meer informatie?

Kom eens vrijblijvend een kopje koffie drinken en kijken hoe mooi ons werk bij PSW is. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met vervangend teamleider Danielle Driessen . Zij is te bereiken op telefoonnummer 06 – 83707178 of per mail via d.driessen@psw.nl

Direct solliciteren? Ga naar www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in behorende bij deze vacature.

We stellen het niet op prijs als bedrijven reageren om hun diensten aan te bieden.