Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Wonen voor de Maaslandlaan

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je bent van nature een energiek persoon en je houdt ervan om het gedrag van een ander te observeren om zo die ander te helpen om iets te leren. Het geeft je een fijn gevoel wanneer je die mooie glimlach op het gezicht van die ander kunt 'toveren', als blijk van dank en waardering. Klinkt dat bekend? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!

Voor ons woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan in Weert zijn wij voor 20 - 28 uur per week op zoek naar een enthousiaste:

Begeleider

Wat ga je doen?

Als nieuwe collega word je dolenthousiast van het werken met deze jonge doelgroep. Je ondersteunt en begeleidt de bewoners op een kwalitatief hoog niveau die hulp nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan het eigen leven. Je kijkt van nature verder dan het zichtbare gedrag van de bewoners waardoor je weet wat de echte uiteenlopende hulpvragen zijn. Je bent bezig bent met het aanleren en stimuleren van hun ontwikkel- en leermogelijkheden en dat doe je met een lach op je snoet. Hoe je dat doet? Door altijd die ene stap extra te zetten voor de bewoner en ook écht te doen wat je belooft. Jouw passie kent geen beperkingen! De bewoners vinden het heerlijk wanneer je samen met hen uitstapjes organiseert en samen iets onderneemt. Je weet van de intensieve persoonlijke verzorging voor deze bewoners een belevingsgerichte één op één activiteit te maken.

Als woonbegeleider heb je een unieke kans om het leven van een ander mooier te maken. Lees eens deze ode aan de woonbegeleider, geschreven door een ouder van WBC Maaslandlaan.

De locatie

Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan te Weert is een mooie en relatief nieuwe woonlocatie met in totaal 21 bewoners, verdeeld over 3 woningen. Overdag gaan zij naar de dagbesteding.

Binnen deze woongroep wonen 7 mensen met een ernstig meervoudige beperking in de leeftijd 21 tot 48 jaar. Het is een levendige groep waar veel interactie is en veel wordt gelachen. Er is veel fysieke zorg nodig en daar is ook de tijd voor. De locatie is uitgerust met alle moderne middelen om het werk op een prettige manier, met een zo minimale belasting te kunnen doen.

Wat hebben we te bieden?

  • Direct een vast contract.
  • Een informele werksfeer en werken met fijne collega’s.
  • Prachtige werklocatie met optimale voorzieningen, zoals plafondliften, hoog-laag baden, snoezelruimte etc.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde relevante zorgopleiding, zoals een agogische opleiding, verpleegkundige of verzorgende IG op minimaal niveau 3.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kennis en/of ervaring met het werken met autisme is een pré.
  • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtenduren, de avonduren en in de weekenden wordt gewerkt. Ondanks dat er een vast team van nachtdienstmedewerkers is op deze locatie bestaat er de mogelijkheid om ook in aanmerking te komen om enkele nachten te werken in een periode.

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Danielle Driessen, teamleider. Danielle is bereikbaar via 06 - 83 70 71 78.

Direct solliciteren? Ga naar onze website www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.