Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider C regio Weert/Nederweert

Werkgever:PSW
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

In de huidige tijd vinden we het van belang de kwaliteit van begeleiding te blijven ontwikkelen. Samen met onze interne en externe partners staan we sterk. Deel jij deze visie? En wil jij hier graag een coördinerende rol in hebben met verantwoordelijkheden? Dan is dit de functie voor jou!

PSW Junior is voor gemiddeld 24 uur per week op zoek naar een:

Begeleider C

Functie informatie:

Als begeleider C ben je verantwoordelijk voor de (ambulante) ondersteuning en begeleiding van cliënten en/of gezinnen met (meervoudige) complexe zorgvragen. Je ondersteunt hierin in het gehele ondersteuningsproces (inclusief proces aanmelding en afstemming met de toegang) en bent daarin de verantwoordelijke. Je observeert hierbij en biedt begeleiding en ontwikkelt activiteiten. Dit alles gebeurt in de omgeving van de cliënt. Samen met je collega begeleiders uit je team zorg je voor een optimale begeleiding die past bij het vraagstuk van de cliënt. Hierbij kunnen je collega’s altijd op jou terugvallen en pak jij hierin een coördinerende rol. Je bent in staat om verbeteringen te signaleren en om te zetten in een voortdurende kwaliteitsverbetering, jij bent hierin de spil. Je biedt ondersteuning bij het implementeren van nieuwe processen en/of verbeteringen t.a.v. beleid en kunt collega’s in het team hierin ondersteunen. Je onderhoudt je in- en externe netwerk en breidt dit verder uit. Hierin zie jij kansen binnen jouw regio en grijp je deze met beide handen aan.

Benieuwd naar het verhaal van Niki Nijs, begeleider C bij PSW Junior? Lees haar verhaal dan hier

Werkgebied

Het werkgebied is regio Weert, Nederweert en Leudal. Deze vacature richt zich met name op het team 5-12 jaar LVB regio Weert/Nederweert.

Wat hebben we te bieden?

  • Een vast contract.
  • Een informele werksfeer en fijne collega's.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen, je kunt onder andere gebruik maken van onze digitale leeromgeving Goodhabitz.
  • De flexibiliteit en vrijheid om jouw agenda zelf in te delen. De uren worden in onderling overleg bepaald.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren en een eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een agogische of pedagogische richting. Om als begeleider C te mogen werken binnen PSW Junior is een SKJ-registratie noodzakelijk.
  • Ervaring binnen de jeugdzorg of het ambulant werken is een pre.
  • Je bent instaat om zelfstandig te werken en pakt actief de benodigde zaken op. Je kan daarin hoofd- en bijzaken scheiden en kunt procesmatig werken.
  • Je vindt het geen probleem om flexibel te werken.

Tot slot hopen we dat we jou als volgt kunnen omschrijven: je hebt lef, staat stevig in je schoenen, werkt oplossingsgericht, bent flexibel, kunt goed met mensen omgaan en je houdt wel van een beetje actie. 

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Sylvia Jochems, teamleider. Sylvia is te bereiken via telefoonnummer 06-22389746.

Direct solliciteren???????

Ga dan naar onze vacaturepagina www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de juiste vacature.???

De eerste gesprekken worden gepland in de 1e week van november.