Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ADL medewerker met focus op koken

Werkgever:PSW
Plaats:Nederweert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je hebt altijd al ‘met mensen willen werken’, je steekt graag de handen uit de mouwen, je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend. Klinkt dat bekend? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!

PSW Wonen zoekt medewerker ADL voor mensen met verstandelijke beperking die in een woonbegeleidingscentrum wonen.

Wat ga je doen?

Als ADL Medewerker zorg je voor een goede en gezonde maaltijd voor onze cliënten. Je stelt zelf de menu's samen, je zorgt voor de inkoop van de voeding, je hebt oog voor het voedingsbudget en je bent verantwoordelijk voor de hygiëne en het onderhoud van de keuken en alle toebehoren. Na het bereiden van de maaltijd, zorg je ook dat alles er weer netjes uitziet. De ADL medewerker draagt zorg voor HACCP en draagt dit uit.

WBC Geenestraat

In woonbegeleidingscentrum (WBC) Geenestraat wonen 28 mensen met een verstandelijke beperking in 4 aaneengeschakelde huiskamers. Zij krijgen ondersteuning bij het wonen van professionele begeleiders van PSW. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of de dagbesteding. De woning ligt aan de Geenestraat 21 te Nederweert.

WBC Eikenstraat/Hinkert

In woonbegeleidingscentrum (WBC) Eikenstraat wonen 10 mensen met een verstandelijke beperking in 2 aaneengeschakelde woonhuizen. Zij krijgen ondersteuning bij het wonen van professionele begeleiders van PSW. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of de dagbesteding. De woning ligt aan de Geenestraat 21 te Nederweert.

WBC de Hinkert

In woonbegeleidingscentrum (WBC) Hinkert wonen 13 mensen met een verstandelijke beperking in 4 aaneengeschakelde huiskamers. Zij krijgen ondersteuning bij het wonen van professionele begeleiders van PSW. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of de dagbesteding. De woning ligt aan de Geenestraat 21 te Nederweert.

Wat hebben we te bieden?
  • Goede werksfeer en fijne collega’s.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
  • In eerste instantie vindt een aanstelling plaats voor één jaar. Na afloop van dit jaar wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband met uitzicht op een vast contract.

Wat verwachten we van jou?

  • Wanneer je een relevante lagere / middelbare beroepsopleiding hebt gevolgd, is dat een pré.
  • Je kunt op een goede en respectvolle wijze omgaan met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je hebt grote affiniteit met voeding en koken.
  • Je woont in de directe nabijheid van de woonlocatie.
  • Qua rooster werk je de ene week van maandag t/m vrijdag en op zondag en dan werk je in totaal zo'n 20 uur. De week erna ben je vrij. In de week dat je werkt, zijn je werktijden op maandag t/m vrijdag van 15:30-17:30 en de zondag dagelijks van 9:30-12:30.
Meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Bart Vervest, teamleider WBC Hinkert, Eikenstraat en Geenenstraat, te bereiken op telefoonnummer: 06 - 234 253 81 of via b.vervest@psw.nl

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en laat je sollicitatiegegevens achter bij de bijbehorende vacature.