Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgondersteuner in opleiding

Werkgever:Land van Horne
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken in de zorg maar nog geen diploma? Word zorgondersteuner! Heb jij hart voor de ouderenzorg en wil jij graag bijdragen aan de juiste zorg, maar heb jij nog geen zorgdiploma? Geen probleem want dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je nu de kans om vanuit een ondersteunende functie genaamd zorgassistent intern door te groeien naar de functie van zorgondersteuner.

Jouw weg naar zorgondersteuner

Je start in de functie van zorgassistent. Een veelzijdige functie waarin je welzijnstaken combineert met zorgondersteunende en huishoudelijke taken. Je taak is om bij te dragen aan een veilige en prettige woonomgeving van de cliënten. De werkzaamheden vinden veelal plaats in de eet- en huiskamer. Je ondersteunt cliënten ook bij het eten, drinken en kleine activiteiten en verricht (indien nodig) enige huishoudelijke taken. Je start met de interne opleiding en bent bereid door te groeien tot zorgondersteuner. Een functie waarin je net weer wat meer verantwoordelijkheden krijgt gericht op zorgtaken zoals lichte ADL-werkzaamheden en persoonlijke verzorging. Als zorgondersteuner wordt gevraagd om inzetbaar te zijn voor alle diensten (voornamelijk vroege diensten en avonddiensten, weekenden en incidenteel een nachtdienst. Hierover gaan we dan met elkaar in gesprek).

De scholing

De interne scholing tot zorgondersteuner duurt circa 6 maanden waarbij je gemiddeld 1 dag in de week naar school gaat. Je overige uren ben je werkzaam in de zorg. Na het succesvol afronden hiervan ga jij verder in de praktijk als zorgondersteuner met daarbij ook de arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie.

Wat je functie inhoudt

Als zorgondersteuner heb je een erg belangrijke functie; je gaat namelijk ons zorgpersoneel helpen bij het verzorgen van onze bewoners. Onderstaande taken komen daarbij aan bod:

  • Je assisteert en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging van bewoners, waaronder wassen/douchen, aankleden en toiletgang (ADL)
  • Je biedt een aangename tijdsbesteding aan bewoners;
  • Je draagt bij aan een veilige en prettige woonomgeving;
  • Je biedt huishoudelijke verzorging;
  • Je ondersteunt de bewoners bij eten en drinken;
  • Je observeert, signaleert en meldt bijzonderheden.
Wat wij je bieden

We bieden je een contract aan van minimaal 20 uur per week tot maximaal 32 uur. We luisteren hierin graag naar jouw wensen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden en na het succesvol afronden van de scholing omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Land van Horne betaalt de opleidingskosten en de kosten voor het studiemateriaal. Als zorgassistent wordt het salaris ontleend aan functiegroep 15 van de CAO VVT. Na het behalen van de scholing wordt je functie omgezet naar zorgondersteuner en je salaris aangepast naar functiegroep 20. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld 8%.

Meer informatie? Bel gerust!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Voel je vrij om contact op te nemen met Saskia van Eekert (HR adviseur) T: 088 – 987 83 71 (bereikbaar van ma t/m vr tussen 9-12 uur). Voor specifieke vragen over het scholingstraject kun je contact opnemen met Anita van Nieuwenhoven (Opleidingsadviseur) T: 088 – 987 83 61

Solliciteren?

Heb jij een zorghart en wil je starten met een carrière in de zorg? Reageer dan snel! Laat je sollicitatie achter via de button 'solliciteer'.