Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Nederlands

Werkgever:Het Kwadrant
Plaats:Weert

Wij zoeken

Wij zoeken jou!

Laat jij graag leerlingen het belang van de Nederlandse taal inzien? Lukt het jou om deze leerlingen jouw kennis van een van de moeilijkste talen om te leren, toch op een boeiende manier over te brengen? Geef jij op een zinvolle manier les, zorg je voor voldoende afwisseling en heb jij affiniteit met onze doelgroep?

Nederlands een moeilijke taal? Niet voor jou! En dat breng jij graag over op jouw leerlingen. Wij zoeken een enthousiaste 2e graads docent Nederlands voor Het Kwadrant. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Nederlands aan onze leerlingen. Je neemt ze tijdens jouw lessen mee op een ontdekkingstocht door de historie en de toekomst van de Nederlandse taal. Je weet te differentiëren en de lesstof op verschillende manieren uit te leggen en door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af en levert op een proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie Nederlands.

Het betreft een tijdelijke vervanging tot de herfstvakantie (t/m 18-10-2024). Na deze vervanging gaan we kijken of we de samenwerking kunnen verlengen om samen verder te werken aan het project basisvaardigheden, waar taal een onderdeel van is.

Medewerkers van het Kwadrant ontvangen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris. De hoogte van de toelage ligt tussen de 4% en 7%.

Wij vragen

Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Nederlandse taal;
Ervaring in het geven van lessen in het vak Nederlands;
Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Nederlands
Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Nederlands maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Maar je hebt vooral zin en plezier om op onze leuke school te komen werken!

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Het Kwadrant

Het Kwadrant is dé vmbo-school voor de regio Weert met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en dé school voor praktijkonderwijs. Leerlingen kunnen er ook terecht voor de technische vakmanschapsroute. Het Kwadrant is een overzichtelijke school waar sfeer, interesse voor elkaar, maar ook regels belangrijk zijn. Samen leven, werken, studeren en ontspannen op een positieve manier! Het onderwijs op

Het Kwadrant is sterk gericht op het latere werkveld. De leerling leert zo veel mogelijk in de echte wereld. De persoonlijke interesse van de leerling is verbonden met de wereld om ons heen en met het onderwijs. Waar een leerling echt goed in is en waar hij echt belangstelling voor heeft, zijn belangrijk voor wat we gaan doen op school. Als coach heb je op Het Kwadrant intensief contact met leerling en ouders. Je helpt de leerling in zijn zoektocht naar zijn (leer)doelen en passie.

Meer informatie over Het Kwadrant

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”.
Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Nicole Janssen, managementassistente, via telefoonnummer 0495-513666 of info@hetkwadrant.nl