Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Dienstverlening en Producten

Werkgever:Het Kwadrant
Plaats:Weert

Wij zoeken

Wij zoeken jou!

Voor onze afdeling Dienstverlening & Producten, DVPR, of kort gezegd: D&P, zijn wij op zoek naar een docent die ons team komt versterken.
En dan het áller-állerliefste een docent met media-ervaring.

Je geeft les aan de leerlingen van de bovenbouw basisberoeps- en kaderberoepsgericht op een hartstikke leuke vmbo school in Weert in een veelzijdige sector.

Medewerkers van het Kwadrant ontvangen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris. De hoogte van de toelage ligt tussen de 4% en 7%.

Wij vragen

Heb je een tweedegraads bevoegdheid en/of heb je een opleiding gedaan voor Dienstverlening en Producten of wil je hierin een studie gaan volgen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij bieden

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Het Kwadrant

Het Kwadrant is dé vmbo-school voor de regio Weert met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en dé school voor praktijkonderwijs. Leerlingen kunnen er ook terecht voor de technische vakmanschapsroute. Het Kwadrant is een overzichtelijke school waar sfeer, interesse voor elkaar, maar ook regels belangrijk zijn. Samen leven, werken, studeren en ontspannen op een positieve manier! Het onderwijs op

Het Kwadrant is sterk gericht op het latere werkveld. De leerling leert zo veel mogelijk in de echte wereld. De persoonlijke interesse van de leerling is verbonden met de wereld om ons heen en met het onderwijs. Waar een leerling echt goed in is en waar hij echt belangstelling voor heeft, zijn belangrijk voor wat we gaan doen op school. Als coach heb je op Het Kwadrant intensief contact met leerling en ouders. Je helpt de leerling in zijn zoektocht naar zijn (leer)doelen en passie.

Meer informatie over Het Kwadrant

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Nicole Janssen (managementassistente), via telefoonnummer: 0495-513666