Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Praktijkondersteunend onderwijsassistent

Werkgever:Het College
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken

Ben jij op zoek naar een functie als onderwijsassistent waarin je kunt leren door te doen en jezelf verder kunt ontwikkelen? Voor onze locatie Het College zoeken wij een onderwijsassistent tot eind van het schooljaar!

De onderwijsassistent neemt een klas waar bij absentie van de docent. Je begeleidt leerlingen in groepjes en soms ook individueel. Verder zijn er ook een aantal administratieve taken: absentie-administratie in het leerlingvolgsysteem en controle in de klas. Ook kan je worden ingezet bij activiteiten op school voor begeleiding. Kortom een veelzijdige functie!

Taken die hierbij horen zijn o.a.
  • Waarnemen van een klas bij absentie van de docent.
  • Begeleiden van leerlingen in groepjes.
  • Individuele begeleiding van leerlingen.
  • Uitvoeren van administratieve taken, zoals het bijhouden van de absentie-administratie in het leerlingvolgsysteem.
  • Controleren van leerlingen in de klas.
  • Assisteren bij schoolactiviteiten voor begeleiding.

Wie zijn wij?
Het College is dé school voor atheneum en gymnasium in Weert en omstreken. Ook het Koers onderwijs, een gepersonaliseerde vorm van onderwijs voor de onderbouw van mavo, havo en atheneum, is op Het College gevestigd. Ken je kracht! Dat vinden we belangrijk. Voor leerlingen en collega’s. Samen ontdekken waar je goed in bent en waar je nog aan wilt werken. Hiervoor krijg je ruimte om eigen keuzes te maken. Niemand is immers hetzelfde. Op Het College leren we samen met plezier en met respect voor elkaar en de omgeving. We werken met unieke en talentvolle leerlingen die in staat zijn om samen met ons een eigen leerweg uit te stippelen. Wij dagen deze leerlingen uit om vanuit een kritische houding zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige en onderzoekende persoonlijkheden.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker met sterke pedagogische kwaliteiten. Van de ideale kandidaat verwachten wij het volgende:
  • Ervaring met VWO-leerlingen is gewenst, maar nog belangrijker is dat je affiniteit hebt met leerlingen van 12 tot 20 jaar in het VWO;
  • Een afgeronde MBO-opleiding als onderwijsassistent of een andere relevante opleiding; als je die niet hebt, is relevante werkervaring vereist;
  • Voor de administratieve werkzaamheden is het belangrijk dat je computervaardig bent en goed overweg kunt met bijvoorbeeld Excel en Word.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Het College

Het College is dé school voor atheneum en gymnasium in Weert en omstreken. Ook het Koers onderwijs, een gepersonaliseerde vorm van onderwijs voor de onderbouw van mavo, havo en atheneum, is op Het College gevestigd. Ken je kracht! Dat vinden we belangrijk. Voor leerlingen en collega's. Samen ontdekken waar je goed in bent en waar je nog aan wilt werken. Hiervoor krijg je ruimte om eigen keuzes te maken. Niemand is immers hetzelfde. Op Het College leren we samen met plezier en met respect voor elkaar en de omgeving. We werken met unieke en talentvolle leerlingen die in staat zijn om samen met ons een eigen leerweg uit te stippelen. Wij dagen deze leerlingen uit om vanuit een kritische houding zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige en onderzoekende persoonlijkheden.

\u201cHet College, een perfect leerklimaat in een groene omgeving!\u201d

Meer informatie over Het College

Geïnteresseerd?

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met de heer M. van Merode, hoofd facilitaire dienst, telefoonnummer: 06-82003396
Is je interesse gewekt? Solliciteer dan eenvoudig met een motivatiebrief en je c.v. via de 'sollicitatieknop'.