Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Niveau 2 Breed

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Passie voor het onderwijs? Wil je deze passie overbrengen op jonge aankomende professionals? Wie wil dat nu niet! Dit is je kans!

Wat ga je doen als docent Niveau 2 Breed?

Als docent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van onderwijs en het begeleiden van studenten. Daarnaast lever je als docent een bijdrage aan het ontwikkelen en vernieuwen van het onderwijs en voer je als docent delen van praktijkgericht onderzoek uit. Je draagt als lid van twee onderwijsteams bij aan het resultaat van het team en de ontwikkeling van gepersonaliseerd leren en hebt aandacht voor de mogelijkheden van de student. Je komt te werken op onze locatie Drakensteyn te Weert. Een kleine school waar je als docent écht het verschil kunt maken. Betrokkenheid en maatwerk zijn dan ook belangrijke waarden.

Jouw talent en ambitie

Onze nieuwe collega is een energieke docent die passie heeft voor dienstverlening in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan voorraadbeheer, ontvangen van klanten, gespreks- en digitale vaardigheden, agenda beheer enz. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het agogische vlak wat je graag wilt inzetten in de begeleiding van studenten niveau 2 van zowel economieopleiding als de zorg- en welzijnsopleiding. Daarnaast durf je buiten de kaders te denken en ben je in staat om te kijken naar wat een student écht nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen! Hier hoort ook het motiveren, stimuleren en positioneren richting studenten op kennis, beroepshouding en praktijkvaardigheden bij.

En verder heb je:

  • Relevante hbo-opleiding, voorkeur een lerarenopleiding of bereid zijn om deze te behalen;
  • Coachende vaardigheden zodat je in staat bent om met de student een programma op maat uit te stippelen en te begeleiden;
  • Vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische en agogische methodieken;
  • Werkervaring in een zorg gerelateerde setting;
  • Goede agogische- en communicatieve vaardigheden;
  • Sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
  • Lef en creativiteit.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Vereisten

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,7 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum zal in overleg bepaald worden. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO! Academy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Maaike Verkooijen, teammanager Economie, via telefoonnummer 06-58089086. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar a.herben@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 10 juli 2022 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren .

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op woensdag 13 juli 2022 in de ochtend.