Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Begeleiding Boerderij St. Josephhoeve (dagbesteding)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij de boer/ boerin die wij zoeken? Werk jij het liefst in de buitenlucht en wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Wil jij graag als medewerker begeleiding werken met cliënten met een verstandelijke beperking op onze dagbesteding in Heel? Ben jij die flexibele en fijne collega die ons team tijdelijk komt versterken? Reageer dan snel!

Bij dagbestedingslocatie Boerderij St.Josephhoeve van Daelzicht in Heel zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega voor de vacature:

Medewerker Begeleiding Boerderij St. Josephhoeve (dagbesteding)

28 uur p.w., tijdelijk contract, FWG 35

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding in de dagbesteding ga je aan de slag met de verschillende werkzaamheden die bij de boerderij horen, samen met onze cliënten. Je begeleidt cliënten bij activiteiten zoals verzorging van kleinvee, werkzaamheden in het bos en in de moestuin, groenonderhoud en andere diverse klusjes. Dit is zowel actief als belevingsgericht. Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband begeleiding en ondersteuning te bieden aan onze cliënten, en ook richting te geven aan nieuwe initiatieven passend bij de doelen van de cliënten.

Gezien de activiteiten die je gaat ondernemen met onze cliënten is het van groot belang dat je affiniteit hebt met dieren en met groenwerkzaamheden.

Locatieprofiel

Je gaat aan de slag op deze dagbestedingslocatie op ons terrein in Heel. Bij Boerderij St. Josephhoeve komen dagelijks +/- 20 cliënten. De doelgroep bestaat uit cliënten van verschillende locaties van Daelzicht, wat betekent dat je zowel begeleidend als sturend bezig bent en met cliënten uit diverse doelgroepen in aanraking komt. Dit maakt het werk leuk en afwisselend, maar vraag ook veel van jouw aanpassingsvermogen.

Dit bieden wij

  • De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in de FWG schaal 35 (minimaal € 2.110,00, maximaal € 3.009,00 bruto op basis van 36 uur).
  • Een tijdelijk contract van 1 augustus t/m 31 januari 2023 in de functie Medewerker Begeleiding A.
  • Je werktijden zijn tussen 09.00-16.00, je bent daarnaast bereid om 1 keer per maand voerdienst te draaien in het weekend.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een relevante afgeronde Mbo-opleiding in de richting van zorg en welzijn, op minimaal niveau 3, zoals MMZ, SPW, SPH, Social Work, Activiteitenbegeleiding.
  • Je hebt affiniteit met buitenactiviteiten en dierenverzorging. Interesse in paarden is wenselijk.
  • Je kijkt naar de mogelijkheden van de cliënt en je hebt het vermogen om andere vaardigheden aan te leren/ over te brengen.
  • Je bent creatief, geduldig, hebt humor en je werkt graag met verschillende doelgroepen.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 26 juni 2022. Voor meer informatie kun je terecht bij Ilja de Graef, coördinerend begeleider, via +31 6 11111627. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens recruiter, via +31 6 11179029

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 29 juni 2022.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.