Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Service Adviseur

Werkgever:Auto Heurkens
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Service Adviseur - Auto Heurkens en Auto Niroc Weert (Renault / Dacia / Nissan) Ben jij de spil binnen het autobedrijf en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ter uitbreiding van ons team in Weert zijn we op zoek naar een Service Adviseur.

Werkzaamheden:

In de functie van Service Adviseur zorg je, in nauwe samenwerking met je collega’s, voor een optimale kwaliteit, service en efficiency. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, die je op een vriendelijke en servicegerichte wijze te woord staat. Je plant onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in, bereidt deze voor en houdt de klanten op de hoogte van de voortgang. Je zorgt voor de administratieve afhandeling en draagt zorg voor garantieclaims.

Profiel:

  • Je hebt minimaal MBO-diploma in technische of commerciële richting
  • Je bent servicegericht en commercieel aangelegd
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt enige kennis van personen- en bedrijfswagens

Auto Heurkens en Auto Niroc zijn onderdeel van de Heurkens Group, een modern familiebedrijf met korte lijnen, een prettige werksfeer en leuke collega’s. Klanttevredenheid en professionaliteit staan op nummer 1.Wij bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Automotive ervaring is zeer gewenst maar niet noodzakelijk. Zie jij jezelf als geschikte kandidaat? Ons enthousiaste team verwelkomt je graag als nieuwe collega!

Reactie:

Indien je interesse hebt in deze functie, mail dan jouw reactie en CV naar Auto Heurkens Weert, t.a.v. dhr. C. Bouten, e-mail chris.bouten@autoheurkens.nl