Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: P&O adviseur

Werkgever:AMW-ML
Plaats:Weert

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Onze organisatie bestaat uit Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) en Stichting Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg (CJG-ML). Beide stichtingen zijn actief in de zeven gemeenten van Midden-Limburg. AMW-ML bestaat al decennia lang, Het CJG-ML bestaat sinds 2015. Beide stichtingen worden als één organisatie aangestuurd en ondersteund. In totaal zijn er ca. 200 medewerkers werkzaam bij en voor de organisatie. Kwaliteit van hulpverlening, cliëntgerichtheid en een goede in- en externe samenwerking staan bij ons voorop. Wij zijn een informele organisatie, volop in beweging, en op dit moment op zoek naar een:

P&O adviseur (32 uur)

Wat ga je doen?

De kern van de functie is enerzijds het ontwikkelen, vaststellen en implementeren van het personeelsbeleid en anderzijds het adviseren en ondersteunen van de directeur-bestuurder, het MT en leidinggevenden inzake de uitvoering ervan. Hiertoe behoren ook de vraagstukken die vanuit de WOR voorliggen en daarin vervul je een belangrijke rol in de samenspraak tussen de directeur-bestuurder en de OR. Je bent vanuit een hands-on houding betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden binnen de afdeling P&O. Naast dat je een sturende en coördinerende rol vervult in onder andere het actueel (laten) houden van het personeelsinformatiesysteem, werving & selectie ben je direct bezig met casemanagement verzuim, scholing en arbo. Je stelt jaarlijks een werkplan op en draagt actief bij aan de planning- en control cyclus. In het bijzonder het budget P&O. Daarnaast beheer je de zakelijke en de personele verzekeringen. Voor de komende jaren ligt de nadruk op digitaliseren, verzuimmanagement, veranderprocessen begeleiden, kostenbeheersing, budgetteren en budgetbewaking, datamanagement en KPI’s. Je bent werkzaam op het centraal bureau in Weert en ressorteert hiërarchisch onder de directeur-bestuurder, aan wie periodiek gerapporteerd wordt over de diverse P&O-thema’s. Je geeft hiërarchisch leiding aan de medewerker personeels- en salarisadministratie en aan de medewerker P&O. Voor een optimale samenwerking neem je deel aan diverse overleg- en samenwerkingsvormen en onderhoud je contact met externe organisaties en netwerk partners.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren professional binnen het werkveld P&O. Je werkt vanuit een doelgerichte en zakelijke grondhouding, binnen het HR-speelveld van zowel de operatie, de tactiek als de strategie, waarbij je de menselijke maat niet uit het oog verlies. Je bent zelfstandig, proactief, stressbestendig en hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je analytisch, bedrijfsmatig en gewend om in kosten-baten te denken en te handelen. Vanuit je ervaring ben je gewend om planmatig en gestructureerd te werken en hebt aantoonbare ervaring om organisaties te begeleiden in verandertrajecten. Je beschikt minimaal over een Hbo-diploma (bijvoorbeeld Personeel & Arbeid) en hebt actuele kennis van wet- en regelgeving. Kennis van de CAO Sociaal Werk is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en verantwoordelijke job, waarin je echt het verschil kunt maken en de kwaliteit van hulpverlening centraal staat. In een uitdagende functie om de organisatie en de afdeling P&O naar een volgend niveau te brengen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk. De inschaling is afhankelijk van ervaring in schaal 9 van de cao Sociaal Werk. Daarnaast kennen we een Individueel Keuze Budget, waarin onder andere 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering is opgenomen. De aanstelling is in eerste instantie op basis van een jaarcontract voor 32 uur per week.

Lijkt het je wat?

Zie jij altijd kansen en wil jij graag een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze organisatie? Je sollicitatie kun je richten aan afdeling P&O via solliciteren@amwml.nl Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Peter Hoedemakers, P&O adviseur, of raadpleeg onze website www.amwml.nl