Werken in de regio Weert

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fysiotherapeuten - Venlo

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Vanwege zwangerschapsvervanging van een collega en wijziging in werkzaamheden van andere collega’s zijn wij per medio augustus 2023 op zoek naar twee

Fysiotherapeuten 24 uur per week (periode van augustus 2023 tot januari 2024)

&
16 uur per week (met kans op ophoging van 8 uur extra vanaf najaar 2023)

Wat ga je doen? Je werkt op de poliklinische revalidatie afdeling van Adelante, locatie VieCuri Venlo binnen het team volwassenen. Je werkt in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng binnen een multidisciplinair team bestaande uit revalidatie artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werk, medische psychologie, diëtetiek, planners en secretariële ondersteuners. Je onderzoekt en behandelt revalidanten en gaat hierbij hulpvraaggericht te werk. De hulpvragen van de revalidant en zijn systeem met de daarmee samenhangende participatieproblemen staan centraal.

Het methodisch handelen als fysiotherapeut vormt de basis, je werkt intensief samen met de andere disciplines en neemt deel aan vakgroep en werkoverleggen .

Wie zoeken wij? -      Je hebt een afgeronde HBO Fysiotherapie opleiding.

-      Je bent iemand die van uitdagingen houdt, ontwikkelingsgericht is en zich laat kennen als een positief ingesteld mens.

-      Je bent een communicatieve teamspeler die de eigen werkzaamheden goed organiseert.

-      Je bent leergierig en op de hoogte van huidige ontwikkelingen in ons vakgebied.

-      Zorg en aandacht voor elkaar vinden we belangrijk en we hopen dan ook dat je hier bij aan wilt sluiten.

-      Je streeft naar kwaliteit en zit vol energie.

-      Je hebt mensenkennis en daardoor kun jij je goed inleven in de revalidant.

Wat mag jij van ons verwachten? -      Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant en focus op revaliderend werken!

-      Een aanstelling voor bepaalde tijd, waarbij het contract van de zwangerschapsvervanging (24 uur) loopt van augustus 2023 tot januari 2024. Het contract van 16 uur (met ophoging van 8 uur vanaf najaar 2023) is voor de duur van 1 jaar.

-      Een salaris van minimaal € 3.270, - en maximaal € 4.611, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.

-      Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-      Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-      Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 16 juni a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 20 juni 2023.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sandra Engelen of Melissa Voorn, via +31 45 528 3400 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via +31 45 528 2734 of WhatsApp +31 6 17608869.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.